Compania

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala.

 

LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta.

 

Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical.  Sanatatea dumneavostra este misiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarei persoane care ne trece pragul.

 

Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala, laborator de analize si imagistica.

 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura, cu care se pot efectua peste 3000 de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutina, diagnostic avansat) din specialitaţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice care ofera informatii importante ce ajuta in intelegerea modului in care genele  pot influenta  stilul  de viata, dieta, nutritia si exercitiile fizice, precum si teste genetice pentru depistarea, diagnosticarea, monitorizarea si personalizarea tratamentului pentru cancer.

 

La LOTUS-MED oferim posibilitatea detectarii timpurii a cancerului, permitand inceperea din timp a tratamentelor, dar si posibilitatea stabilirii unui tratament personalizat si integrativ, pe baza rezultatelor oferite de testele genetice a probelor de sange cu ajutorul testelor RGCC.

Aceste Testele R.G.C.C. analizeaza celulele stem canceroase si celulele tumorale circulante, folosind markeri specifici, permitand doctorilor oncologi sa:

 

Aceste teste au revolutionat modul in care ne pasa de bolnavii nostri de cancer. Astfel, in urma acestor teste exista posibilitatea cresterii ratei de success a tratamentului prin personalizarea/ adaptarea acestuia, in functie de tipul celulelor canceroase, adica folosirea acelor medicamente la care celulele canceroase sunt sensibile.

 

Desi acest tip de teste reprezinta o noutate in Romania, ele sunt folosite de doctori oncologi din lume de peste 10 ani, inregistrand progrese spectaculoase in ceea ce priveste rata de supravietuire a pacientilor cu cancer.

Testele R.G.C.C. sunt concepute pentru a identifica cel mai eficient tratament pentru o anumita persoana si pentru tipul de cancer.  De aceea, incurajam pacientii sa isi asume un rol activ in procesul de insanatosire.

 

Alegerea tratamentului depinde de:

 

Nici un efort nu este inutil pentru a maximiza eficienta si tolerabilitatea tratamentelor de cancer.  Accentul este pus pe targetarea unei game diverse de tumori cu un gama variata de substante biologice naturale si medicamente disponibile.

Acest lucru se poate face in cadrul unui program prin care se urmareste optimizarea starii psihologice si a celei fizice a pacientului, cu intentia de a maximiza rata de supravietuire.

 

De aceea, cand vorbim de terapii de vindecare “integrative” ne referim la combinarea, intr-o maniera logica, a celor mai credibile si eficiente de tratamente conventionale si complementare de lupta impotriva cancerului.

 

Misiune

Misiunea noastra este de a ne consacra activitatea realizarii unor schimbari calitative a serviciilor medicale in Romania.
Astfel, dincolo de a opera conform celor mai inalte standarde si de a utiliza cele mai noi tehnologii, scopul nostru este de a oferi pacientilor Ingriiire Medicala Individualizata, de Inalta Calitate, Sigura, Eficace, Eficienta, Echitabila, Acordata la Timp, Centrata pe Pacient si Familie.

 

Valori

  1. Responsabilitate fata de oameni si nevoile lor
  2. Onestitate fata de pacienti, parteneri si competitie
  3. Inovatie si calitate - garantam pentru resurse inovative si calitatea tuturor serviciilor si produselor noastre

 

Viziune

Scopul nostru este de a oferi pacientilor accesul la un numar mare de specialitati medicale, dotari de ultima generatie, diagnostic rapid si cele mai bune tratamente.

 

Tehnologie

Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la serviciile oferite de noi.

Laboratorul este dotat cu aparatura de ultima generatie.

 

Echipa

Personalul medical Lotus Med a fost ales dintre cei mai buni clinicieni din domeniu, acesta beneficiind in permanenta de formare profesionala si specializare continua. Pregatirea lor, atentia acordata fiecarui pacient, precum si performanentele medicale reprezinta garantiile excelentei pe care o promovam.

Gama de teste