Teste genetice pentru cancer

Oncocount - screening si urmarire in timpul perioadei de remisiune

Furnizeaza informatii numai despre prezenta si concentratia celulelor tumorale circulante, evaluand celulele stem care sunt relevante pentru recaderea si recidiva bolii.

 

Oncotrail - Monitorizarea tipului specific de cancer

Acest test este un test personalizat pentru anumite tipuri de tumori maligne, cum ar fi cancerul de san (Oncotrail RGCC pentru cancerul de san), prostata (Oncotrail RGCC de prostata), sarcom etc. Acest test include numai markeri relevanti pentru respectiva tumora maligna, ceea ce-l face un instrument bun de urmarire de control.

 

Oncotrace - Screening si diagnostic

Ofera informatii despre prezenta celulelor tumorale circulante, concentratia si imunofenotipul acestora, contribuind la identificarea originii lor.

  

Onconomics

Acest test include evaluarea chemosensibilitatii pentru medicamentele citotoxice si realizarea profilului genomic, furnizand informatii cu privire la eficacitatea medicamentelor impotriva celulelor canceroase provenind de la un singur pacient. Metoda cuprinde doua proceduri, analiza epigenetica si teste de viabilitate pentru validarea datelor.

 

Onconomics Extracts

Presupune evaluarea substantelor naturale si a extractelor pentru potenta impotriva cancerului, furnizand informatii cu privire la eficacitatea acestora. Evaluarea se bazeaza pe trei metode: efectul citotoxic direct, stimularea sistemului imunitar si inhibarea semnalelor proliferative in celulele canceroase..

 

Onconomics Plus

Realizeaza evaluarea atat a medicamente citotoxice, cat si a substantelor naturale si extractelor vegetale pentru potenta impotriva cancerului. In plus fata de testul ONCONOMICS, acest test include si examinarea eficacitatii substantelor biologice naturale sau extractelor asupra celulelor canceroase. Aceasta evaluare se bazeaza pe trei metode: efectul citotoxic direct, stimularea sistemului imunitar si inhibarea semnalelor proliferative in celulele canceroase.

  

Imuno-Frame

Acest test va fi un instrument util pentru practicienii care se ocupa cu pacientii cu boli imunologice acute si cronice. Se stabileste profilul umoral si imunitatea celulara prin utilizarea markerilor celulari specifici si productiei de citokine pentru a detecta tipul sau tipurile de celule care sunt responsabile pentru activarea sau reprimarea sistemului imunitar al unui pacient.

 

Pentru un rezultat precis, se folosesc doua teste care sunt apoi comparate cu o proba de control. Testul ELISA este folosit pentru detectarea citokinelor produse de celulele specifice in probe de ser. Pe de alta parte, citometria in flux este utilizata pentru evaluarea markerilor specifici din celulelor sangvine periferice.

 

Metastat

Este un instrument care ajuta la predictia tendintei de metastazare la pacientii cu cancer, ghidand specialistii in selectarea chimioterapiei adecvate. Se utilizeaza markeri specifici de pe celulele tumorale circulante care semnaleaza capacitatea de recadere, cunoscandu-se faptul ca celulele tumorii primare care au capacitatea de a metastaza, vor exprima gene si proteine specifice, care sunt tradate de informatia genetica.

 

Acest test foloseste probe de sange, care sunt analizate prin doua metode diferite pentru rezultate exacte: Tehnica PCR in timp real (Polymerase Chain Reaction) detecteaza nivelul acestor gene marker specifice si citometria in flux (citometria in flux constituie un ajutor pretios in diagnosticarea leucemiilor acute si a sindroamelor limfoproliferative cronice) indica nivelurile de proteine produse de aceste gene. Rezultatele sunt comparate cu o proba martor.

 

ChemoSnip

Polimorfismele celulelor canceroase sunt legate de raspunsul la medicamente, riscul de toxicitate, clearance-ul, stabilitatea si activitatea enzimelor, viteza de reactie, supravietuirea fara progresia bolii si supravietuirea globala.

Farmacogenomica este stiinta care examineaza variatiile mostenite ale genelor care dicteaza raspunsul la medicamente si exploreaza modul in care aceste variatii pot fi folosite pentru a prezice daca un pacient va avea un raspuns bun/un raspuns nefavorabil/ niciun raspuns la un medicament.

 

Astfel, polimorfismele intr-o nucleotida unica sunt variatii de secventa de ADN care pot afecta modul in care se dezvolta bolile umane sau modul in care acestea raspund la substante chimice, medicamente si alti agenti. ChemoSnip include studiul SNP (Polimorfism Nucleotidic Unic) al genelor care sunt implicate in metabolizarea /detoxifierea medicamentelor citostatice sau a terapiilor tintite utilizate in terapia cancerului.

 

Pasii de parcurs

Pas 1

1

Aflarea mai multor detalii despre testele RGCC
Pas 2

2

Consultanta pre-testare cu medicul oncolog care va prescrie tipul de test necesar
Pas 3

3

Recoltarea probelor pentru test - se face dupa completarea formularului medical
Pas 4

4

Consultanta post-testare - raportul personalizat va fi prezentat si discutat cu medicul oncolog
Pas 5

5

Diagnosticare/ Tratament adaptat si personalizat - stabilit de medicul oncolog pe baza rezultatelor testului
Descarca formular

Pentru mai multe informatii despre teste

Comanda testul

Gama de teste