Analiza celulelor canceroase circulante

Pentru ca fiecare cancer este diferit, cea mai noua abordare porneste de la analiza celulelor canceroase din sange in cautarea acelor caracteristici care pot ajuta la alegerea tratamentului, urmarirea bolii, estimarea prognosticului. Aspectul cel mai important este ca pacientii nu mai sunt inclusi ”la pachet” in perimetrul unei boli, cum se facea odinioara, toti beneficiind de acelasi tratament. Testele moderne analizeaza celulele canceroase provenind de la un singur individ, permitand recomandari valabile numai si numai pentru persoana in cauza.

 

In acest sens, testele R.G.C.C., provenind de la un laborator de oncologie moleculara de clasa mondiala cu sediul in Grecia, pot sa analizeze pentru fiecare individ in parte:

 

Aceste teste sunt destinate persoanelor care au fost diagnosticate cu cancer si care doresc mai multe informatii despre optiunile de tratament pe care le au la dispozitie, inclusiv tratamente naturale. De asemenea, sunt utile celor care au un risc crescut de cancer, de exemplu din cauza antecedentelor familiale, sau stilulului de viata / sau factorilor de mediu si care vor sa se angajeze intr-un program de screening pentru depistarea si diagnosticul precoce al bolii sau care doresc sa se implice activ in reducerea riscului.

Pasii de parcurs

Pas 1

1

Aflarea mai multor detalii despre testele RGCC
Pas 2

2

Consultanta pre-testare cu medicul oncolog care va prescrie tipul de test necesar
Pas 3

3

Recoltarea probelor pentru test - se face dupa completarea formularului medical
Pas 4

4

Consultanta post-testare - raportul personalizat va fi prezentat si discutat cu medicul oncolog
Pas 5

5

Diagnosticare/ Tratament adaptat si personalizat - stabilit de medicul oncolog pe baza rezultatelor testului
Descarca formular

Pentru mai multe informatii despre teste

Comanda testul

Gama de teste